Апекс Биотецх Лтд

Производи и услуге

Knowledge
Дом > Ma'lumot > Садржај

Која је биљка издвојите

Source:http://www.cospcn.com | Updated: Nov 21, 2015

Апекс има за циљ да произведе биљни ингредентс, укључујући и екстракт биљке и биљка биљка прах, специјализација Милк Тхистле Еxтрацт(Силyмарин80%анд Силyбин90%), такође воде растворљива силyмарин40%. Гингер Роот издвојите (Гингерол), Рходиола Росеа Еxтрацт(Росавин3%), издвојите соја Беан, итд. У међувремену можемо пружити прилагођени екстракт на основу своје посебне захтјеве. Сви Апеx производе осигурати добар квалитет и цена.

Екстракт биљке се односи на употребу одговарајуће раствор или метод из биљке (биљке део или читав) као сировина вађење или обраду супстанци које се могу користити за побољшање здравља или друге сврхе.
У индустрији екстракт биљке је развијена у задњих 10 година, је шеф у фармацеутској, добро хемикалије, пољопривредном сектору између ивице индустрије. Њена дефиниција је наведен на следећи начин:

Биљка екстракту заснива се на биљке као фармацеутских сировина у складу са потреба за кориштење екстракт финалног производа, након физичких и хемијских вађење и одвајање процес, режирао набавити и концентрацију биљке у једно или различите активне састојке, без мењања своју Активни састојак структуру и формирање производ. У овом тренутку изводе на биљку у концепт производа је врло широка. Складу са састојцима издвојене биљке се разликују, формирање глyцосидес, киселина, полифенола, полисахарида, терпенес, флавоноидима, кроматографију и других биљних уља, издваја напудерисати, сочива, итд.; у складу са различите знакове финалног производа могу бити подељени у.

Кинеска биљка екстрате су генерално посредничку производе, тренутно користи врло широк распон, углавном за дрогу, здраве хране, дувана, козметика, сировине или прибор, итд и... Врсте биљака за вађење сировина је такође врло много у индустријску екстракцију биљку варијанти у више од 300 врста.

Познат у историји људске цивилизације, већину времена пре 200 година, људска врста је била зависна од Традиционална медицина (укључујући ботаницалс) борбе с болести за више од 90%. Великих древних цивилизација и одређени степен цивилизације народа скоро да има свој систем националну здравствену негу, посебно свеобухватан систем Кинеске медицине у Кини, највећи успех. Може се рећи да је систем Кинеске медицине у Кини је највиши израз древне медицинске науке.

Напредак науке и технологије, стварање хемикалију дрога и нове биолошке лекове. После другог светског рата, на целу апотеку, технологију, технологију израде за професионалну управу технике су стекли знатан напредак. Истовремено , имати дугорочни релативна стагнација биљне с напретком у технологији и управљање да бисте добили нови развој. До сада, биљни препарат је било три фазе развоја. У првој фази, традиционални црвени, пилула, крема, разбацане. У другој фази, на основу метода за воде алкохол или алкохол-вода вађење метод заснован технологијом прераде сирове нафте, а модерну индустријску припрему технологија је комбинација од власничког кинеска медицина. У трећој фази је примјену модерне ботаницалс за модерне одвајање и технике за откривање Рафинирани и квантитативне. Ботаницалс у три фазе, али они су произведени по хронолошком реду, не значи да у каснијој фази замени или откажете на претходну фазу. Као и хемијских дрога не може бити отказана природних лекова, биолошке лекове, хемијске дроге може бити отказан. Али након више од претходне нивое одражава или употреба модерне технологије на нивоу.

Биљка жалфије и ботаницалс у конотација концепт сечење једни другима, једно с другим сегментима. Модерна биљна медицина је биљка серум није главна сировина и компоненти од модерне биљне издвојите - заснован, у великој мери; и неке ставке од биљке екстрате били директно као у медицинске сврхе. У целом свету, постоји униформу дефиниција биљке медицине. Али добављачи екстракт биљке су навикли на биљна медицина познат као природну медицину. Природна медицина се односи на све из природе, за третирање болести без хемијског третирања дрогу, традиционалне кинеске медицине, биљна медицина треба имати своје области.

Модерна биљна медицина се односи на Немачку у лијечењу изабране биљке екстрате, оба су екстракт биљке у целини, може део екстракт, обично композит хемијских супстанци. Немачка из 1976 за лекове. Ова дефиниција је користио амерички ботанички савет.

ЕК -дефинисаним биљни производи су не само сингл лековите биљке могу бити различите биљни компатибилност (БИЉНИ медицинских производа), која садржи активне састојке из одређене биљке или биљке екстрате, биљни биљке био коришћен у амбуланти сврха медицинске залихе. Биљна медицина и своје производе сматра се да је Активни састојак или састојке за терапијски ефекат није сасвим јасно фармацеутских производа. Биљни припреме це се распасти у прах екстракт биљке, бојење, уље или течност притиска котрљају биљку сок обраде фабрике за производњу, пречишћавање или концентрација једне једињења или смеше изоловани од плантсФеатуре чланке, која када више не сматра да биљна медицина сматрају да је хемијски дроге као што је атропин.

Истрага
Контактирајте нас
Адреса: Бр .6 4 Зхангба Рд., Xиан високе технологије зона, Xиан 710077, Кина.
Телефон: +86 (29) 8860 1330
Факс: +86(29) 8860 9131
Е-пошта: info@apex-bio.com
Дом | Biz haqimizda | Производи и услуге | Yangiliklar | Ma'lumot | Контрола квалитета | Контактирајте нас | Мобилни телефон | XML | Главна страница