Апекс Биотецх Лтд

Производи и услуге

Knowledge
Дом > Ma'lumot > Садржај

Трибулус Террестрис допунили екстракт истраживања

Source: | Updated: Aug 29, 2016

Трибулус терресстрис издвојити, трули прикупљене у пролеће, пун трња и нечистоћа уклоњен, сушени и коначно извукли.

Активни састојак укључује: Сапонинс, семидрyинг уља, пероxидасе, глyцосиде смоле, протеини и неорганске материје.

Каква спецификације снабдевамо је: Сапонинс 40% до 90%, УВ.

УвођењеТрибулус Террестрис

Трибулус Террестрис је биљка израсла у Цхиан, Африка, Индија и делове источне Европе, а употребљава се њена способност да повећа производњу тестостерона. Разни извештаји су дате када је реч о степену подизање нивоа тестостерона, које се крећу од 30 до 50 посто. Одговарајуцих развоју у Северној Америци је фокусирана на атлетску мишићава и перформансе побољшање, а медицински сексуалне проблеме еректилну дисфункцију и смањен сексуални нагон.

То помаже да се женеи #39; с ниским сексуална жеља

У студији Техеран, Иран, они дизајнирају суђење тоассесс сигурност и ефикасност Трибулус террестрис у жене са хyпоацтиве сексуална жеља поремећај током њихова плодне yеарс.67 жене са хyпоацтиве сексуална жеља поремећај насумично је приписано Трибулус террестрис екстракт (7.5 мг/дан) или плацебо за 4 недеље. Жеља, узбурења, подмазивање, оргазам, задовољство и бол су мерили на основну линију и након 4 недеље након краја третмана помоћу је жена сексуално функција Индеx (ФСФИ). На крају 4 недеље, пацијенти у групи Трибулус террестрис искуством значајно побољшање у њихов укупни ФСФИ жеља, узбурења, подмазивање и сатисфацтионИ. Учесталост нуспојава је сличан између две групе.

Није ефикасна у људи са еректилну дисфункцију

Трибулус террестрис против плацебо у лијечењу еректилну дисфункцију: Цхун, случајном, проуиавања. Можда Ацтас Урол Есп. 2014. Ова студија радио у Шпанији изабрали 30 здравих људи ове рЈедина 40 година старости са еректилну дисфункцију. Пацијенти су били случајном у две групе од 15 субјеката. Групи за учење који је примио 800мг Трибулус террестрис, подељени у две дозе дневно за 30 дана и контролна група добила плацебо му је дао на исти начин. На доза и интервала студирао, Трибулус террестрис није био ефикаснији од плацебо на побољшање симптома за ерективну дисфункцију или серум укупног тестостерона.

Нам Коментари: дозу у овој студији је 800 мг, нема ни помена, било да је то екстракт. Дозу на суђењу на жене већ поменуте користи неколико грама дневно.

Унутрашње паковање: дупли слој пластичних кеса.
Спољни паковање: Фибербоард бубањ
Димензије : 350 x 530 мм
Н.Y.: 25кгс
Г.W.: 28кгс

Апеx је мануфацутуре одТрибулус Террестрис екстракт, месечна производња је 5 тона. Добро дошли да нас консултујетеТрибулус Террестрис екстракт/Трибулус ТеррестрисСапонинс.


Купите екстракт Трибулус Террестрис

Истрага
Контактирајте нас
Адреса: Бр .6 4 Зхангба Рд., Xиан високе технологије зона, Xиан 710077, Кина.
Телефон: +86 (29) 8860 1330
Факс: +86(29) 8860 9131
Е-пошта: info@apex-bio.com
Дом | Biz haqimizda | Производи и услуге | Yangiliklar | Ma'lumot | Контрола квалитета | Контактирајте нас | Мобилни телефон | XML | Главна страница