Апекс Биотецх Лтд

Производи и услуге

Knowledge
Дом > Ma'lumot > Садржај

Студије о Пеони корен издвојите бенефиције

Source:Апеx | Updated: Apr 11, 2016

Студија показује да је примарни активне компоненте Пеони корен су кроматографију, глуцосидес, полисахарида, сапонинс, органске киселине и трагови минерала. У Апеx, Паеонифлорин8% 10% 20% 50% добија се масслy, који може да подржава здравље бубрега и јетре. Посаветујте се са твоје здравствене саветник пре конзумирања бели Пеони чај.

Својства стањује крви
Студија објављена у августу 2010 године издање"Пхармазие умре" јавља да је тај Пеони садржи 18 активних бирачима респонибле за пигментима крви згрушавање или тромбоцита агрегације. Активни саставне укључују паеонифлорин, цатецхин, галлоyлпаеонифлорин и паеонол. Анти -коагулант ефекат Пеони подржава здраву циркулацију, која спречава да се против неких кардиоваскуларних болести.

Здравље бубрега
Екстракт корена Пеони ефекат на бубреге пацова је пријављен у студија објављена у марту 2010 године издање "Пхyтомедицине." У студији је закључено да је да екстракт корена Пеони утицала антиоксидант на дијабетес изазваној оксидациони стрес бубреге као субјекти изложени до значајног смањења уринарне албумин. Уринарне албумин је показатељ здравље јадни бубрега. Поред тога, субјекти изложени смањене симптоме озљедама бубрега тубуле када се обезбеди лечење од између 100 мг и 200 мг екстракт корена Пеони по килограму телесне тежине.

Јетре подршка
Студија објављена у јуну 2010 издање "Архива за Пхармацал истраживања" истраживао антиоксидант ефекат паеонифлорин, компонента Пеони, на јетру. У студији је закључено да је екстракт Пеони штити против запаљења јетре и спречава против оксидациони стрес изазван је антиген, познат као липополyсаццхариде. Универзитета у Мичигену здравствени систем напомиње да та Пеони такође се користе да третира јетре одређене услове, као што су цироза јетре и хепатитис; Међутим , даља истраживања потребно је да проверите ваљаност ефикасности беле Пеони на болести јетре.

Где купити Пеони корен издвојите?

Апеx Биотецх Лтд, као кинеска велики и професионални произвођач биљних састојака, посебно у биљни еxтрацт.wе био посвећује да извезете екстракт биљке са добар квалитет и цомептитиве цене дугих година. Ако због сарадње или производи знање профили, молим вас Пишите нам по info@apex-bio.com директно. Једва смо ваш емаил истрага.

Истрага
Контактирајте нас
Адреса: Бр .6 4 Зхангба Рд., Xиан високе технологије зона, Xиан 710077, Кина.
Телефон: +86 (29) 8860 1330
Факс: +86(29) 8860 9131
Е-пошта: info@apex-bio.com
Дом | Biz haqimizda | Производи и услуге | Yangiliklar | Ma'lumot | Контрола квалитета | Контактирајте нас | Мобилни телефон | XML | Главна страница