Апекс Биотецх Лтд

Производи и услуге

Knowledge
Дом > Ma'lumot > Садржај

Паеониа Албифлора Роот(Пеонy) издвојите за клиничку употребу

Source:http://www.webmd.com/ | Updated: Sep 12, 2016

Екстракт корена Пеони

Историја

Пеони корен је велики кинески лековитог биља које се користе хиљадама година. Пеони корен је описан у "Материа Медица" традиционалне кинеске Медицине током династије Хан (206 БЦ да 220 АД). Пеони такође се налази у преко 30 формуле у класични текст рано кинеске медицине, Лун за Хан Сханг (Дисцуссион оф Цолд-Индуцед поремећаји), а такође се налази у пхармацопоеиас у Кини и Јапану. То је једна од најчешће коришћених састојака у третману болести јетре. Примарни активне компоненте Пеони корен су кроматографију, глуцосидес, полисахарида, сапонинс, органске киселине и трагови минерала.

Укупно Глуцосидес од Пеони (ТГП) / Паеонифлорин

У средином 1980-их истраживачи развили процес да бисте издвојили стандардизовани састојак који садржи мини-мама од 40 постопаеонифлорин, главни Активни састојак Пеони. Овај стандардизовани екстракт, зове укупни Глуцосидес Пеони (ТГП) је била предмет опсежних истраживања у Кини преко 20 година. Бројне клиничке студије открили да ТГП поседује обоје против упално и имуна модулација ефекте.

Генерално , изглед се стандардни екстракт у праху,Паеонифлорин8 %-95_%.

Пеони је биљка. Основни и, ређе, цвет користе се и семе за нагодбу.

Користи испод:

Коже боре. Пеони садржи је хемикалија која се зове паеонифлорин. Раних истраживања указује да примењујете одређеног козметичких производа који садрже 0,5% паеонифлорин за 8 недеља може да смањи бора лица.

Миљижни гриеви. Раних истраживања предлаже да узимање одређене комбинације Пеони и Слатки корен (Схакуyаку-канзох-у) можда гриеве мишића код људи са цироза јетре и вољно у људи пролази кроз хемодијализу.

Реуматоидни артритис (РА). Раних истраживања предлаже да узима производ који садржи Пеони заједно са метхотреxате на дроге за 3 месеца може умањити тест маркери отицања код људи са РА, боље него метотрексат сама. Међутим , узимање овај производ Пеони са метхотреxате не појављује да бисте побољшали симптоми РА бољи од метхотреxате сама.

Гихт.

Остеоартритис.

Проблеми са дисањем.

Кашаљ.

Коже болести.

Хемороиди.

Срце проблема.

Стомак је узнемирен.

Спазам.

Нервне проблеме.

Мигрена.

Хрониини синдром умора (ЦФС).

Остали услови.

Потребно је више доказа да оцените ефективност Пеони за ове намене.

Пеони је вероватно сигуран када се користи од стране уста, краткотрајно. Пеони користили безбедно до 4 недеље. То може изазвати јетром. То може изазвати осип када је у питању у контакту са коже осетљиви људи.

Клиничка испитивања

Клиничка испитивања у Кини подржавају терапеутске предности Пеони екстракт за реуматоидни артритис. У једној студији, 120 пацијената са реуматоидни артритис примио стандардизовани Пеони екстракт (ТГП) или метхотреxате (МТX) је основана третман за РА која је коришћена као контрола. Након 4 недеље третман, ТГП и МТX установљено је да буде једнако ефикасна.

Ови резултати су тамна материја не друга студија које укључују 263 реуматоидни артритис пацијената с обзиром на дозе стандардизовани ТГП Пеони издвоји. У овој студији 142 пацијенти поново је дато МТX да служе као контрола. Након 4 недеље, 77% пацијената прима Пеони екстракту пријавили побољшање симптома – фигура опет подудара са метхотреxате контролној групи. Једна разлика која је урадио испливали у ову другу студију је био да је екстракт Пеони имао нормализованих ефекта на имуни функција. Поред тога, пацијенти примање боћур издвојите пријављених запажен побољшања у обоје квалитета живота и повећање физичке снаге. Та побољшања није пријављено од стране пацијената прима МТX.

Посебне мере опреза андамп; Упозорења:

Трудноћа и дојење: Пеони није никако сигурно кад је одведен од стране уста током трудноће. Нека развоју истраживања указује да та Пеони може изазвати контракције материце. Међутим , друга истраживања указује да је комбинација Пеони и ангелица може бити сигуран. Све док више је познат, не користите Пеони ако си трудна. Треба избегавати Пеони ако сте дојења. Недовољно се зна о сигурности коришћењем Пеони ако ти си медицинска сестра.

Крварење поремећаји: јер Пеони може успорити слузнице, постоји забринутост да може да повећа ризик од крварења у људи са крварењем из поремећаја. Не користим га, ако имате коагулопатија.

Операција : Пеони може успорити слузнице, тако да постоји забринутост да би то могло да повећа могућност крварење током и након операције. И прекини да Пеони барем 2 недеље пре планиране операције.

Интеракција

Лекови који успоравају слузнице (антикоагулант / Антиплателет дрога) комуницира са ПЕОНИ

Пеони може успорити слузнице. Узимање Пеони заједно са лековима које и успорити згруљавања може повећати изгледе за модрице и крварење.

Неки лекови који успоравају слузнице укључују аспирин, цлопидогрел (Плавиx), дицлофенац (Волтарен, Цатафлам, другима), ибупрофен (Адвил, Мотрин, другима), напроксен (Анапроx, Напросyн, другима), далтепарин (Фрагмин), еноксапарин (Ловеноx), хепарин, Ворфарин (Кумадин) и други.

Фенитоина (Дилантин) комуницира са ПЕОНИ

Корен Пеони можда бисте смањили ниво Фенитоина у телу. Узимање Пеони корен заједно са Фенитоина (Дилантин) може смањити ефикасност Фенитоина (Дилантин) и повећавају ризик од напада.

Пеони дозирање

Одговарајућа доза Пеони зависи од неколико фактора, као што је усеранд #39; с годинама, здравље и неколико других услова. У овом тренутку не постоји довољно научних информација да би се одредио одговарајући опсег од дозе за Пеони. Имајте на уму да природни производи нису увек мора да буде безбедан и дозама може бити важно. Уверите се да прати релевантне упуте на ознаке производа и обратите се твој фармацеут или доктор или други здравствени радник пре употребе.


Референце:http://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-32-PEONY.aspx?activeIngredientId=32andamp;activeIngredientName=PEONY

http://nutritionreview.org/2013/04/UNIQUE-Chinese-Extract-relieves-Symptoms-rheumatoid-arthritis/Где купити Пеони корен издвојите?

Истрага
Контактирајте нас
Адреса: Бр .6 4 Зхангба Рд., Xиан високе технологије зона, Xиан 710077, Кина.
Телефон: +86 (29) 8860 1330
Факс: +86(29) 8860 9131
Е-пошта: info@apex-bio.com
Дом | Biz haqimizda | Производи и услуге | Yangiliklar | Ma'lumot | Контрола квалитета | Контактирајте нас | Мобилни телефон | XML | Главна страница