Апекс Биотецх Лтд

Производи и услуге

Knowledge
Дом > Ma'lumot > Садржај

Природни антимикробну Агент могао да спречи бактеријски Биофилм формацију на бази полимера површинама--Усниц киселине

Source:http://AAC.asm.org/ | Updated: Jul 11, 2016

Усниц киселина је врста хемијског издвојене из уснеа, врста лишај, познат и као старац је брада, због њене сличност да људска длака на лицу. Приликом издвајања из електране, то је жута и кристална по изгледу. Помешана са водом, међутим, она губи свој жути тон боје и појављује се безбојна.


Усниц киселина је познато да испољавају антибактеријска својства. У Сједињеним Државама, усниц киселина (као прах или маст) се користе за лечење првенствено коже инфекције, а показало се да би били ефективни у лечењу бактерија туберкулозе, као и други патогени гљивице. Чиста усниц киселина користи се и у многим типовима креме, пасте за зубе, Дезодорансе и уље за сунце као у протецтант и конзерванс. Екстерно , користи према условима, као што су свраб и атлетско стопало. Користи се код људи, као и на животињама.


Колико усниц киселину да узмем?

Износ од усниц киселине у Сваненвердер зависи од услова поступа. Типична интерне дозе је између 30 и 60 капи су капи за усниц киселину, доставио 3-4 пута дневно. Већа доза може да се користи ако усниц киселина се односи на кожу.


Које су неке добре изворе усниц киселине? Како сте ми?

Главни извор усниц киселина је уснеа; обично добија се из електране кортекса. Усниц киселина је доступна као пилула, праха, екстракт и тинктуру.


Ста це бити ако не добијем довољно усниц киселине? Ста це бити ако сам превише издржати? Има ли икакве нуспојаве не требате бити на опрезу?

Јер усниц киселина није сматрана је од суштинског значаја за исхрану, минималне и максималне дневне нивои нису успостављене. Међутим , дугорочна употреба високе нивое усниц киселине може узроковати замор мишића и нелагода. Ови услови ће решити укидањем употребу. Неки појединци може бити осетљива на уснеа и развије на иритацију коже или грло. Опет , ови услови ће решити ако један дисцонтинуес употребу усниц киселине. Ту је и животиња доказе који указују да је усниц киселина може имати токсични ефекат на јетру. Као такав, требало би га користити са великим опрезом. Као и увек, уверите се да се консултују са лиценцираним давалац здравствених услуга пре него што усниц киселину или било који други биљни лек или додатак исхрани.


Референце

Францолини сам, Норрис П, Пиоззи А, ет Ал Усниц киселина: је природни антимикробну агент могао да спречи бактеријски биофилм формацију на бази полимера површинама. Антимикробну агенти и хемотерапије новембра 2004; 48 (11): 4360-4365.

Хан Д, ет Ал Усниц киселина Некроза због варфарина ХЕПАТОЦИТА културан миша: инхибиција митохондријалну функција и оксидациони стрес. Биохемија Пхармацол 2004; 67:439-51.

Хобс Ц. Уснеа: Биљни антибиотик. Санта Цруз, ЦА: Ботаници Пресс, 1990.

Окуyама Е, Умеyама К, Yамазаки М, ет Ал Усниц киселину и диффрацтаиц киселину као аналгетски и снижавање повишене температуре компоненте уснеа диффрацта. Планта медицинску априла 1995; 61 (2): 113-5.

Рафанелли С, Баццхилега Р, Станганелли сам, ет Ал иритација од усниц киселине у вагинални овулес. Иритација коже 1995; 33:271.


Истрага
Контактирајте нас
Адреса: Бр .6 4 Зхангба Рд., Xиан високе технологије зона, Xиан 710077, Кина.
Телефон: +86 (29) 8860 1330
Факс: +86(29) 8860 9131
Е-пошта: info@apex-bio.com
Дом | Biz haqimizda | Производи и услуге | Yangiliklar | Ma'lumot | Контрола квалитета | Контактирајте нас | Мобилни телефон | XML | Главна страница