Апекс Биотецх Лтд

Производи и услуге

Knowledge
Дом > Ma'lumot > Садржај

Шећер у крви Малбери помаже контролу и борби дијабетес

Source: | Updated: Aug 01, 2016

Мулберрy борби дијабетес

Антиоксидант , антиатхеросцлеротиц ефекти од мулберрy су задовољавајуће, наравно (и ту правимо претпоставку да ефекти видео у лабораторију и животињске експерименти би се видети у стварна људска бића), али тамо је висе прице. Мулберрy лишће дуго користе у кинеској медицини за превенцију и третман дијабетеса, јер, као што сада знамо, садрже хемијских једињења која потисне Повисен сецер у крви нивои (хyперглyцемиа) прати угљени хидрат и богат оброк.

Контролисање нивоа шећера у крви (глукоза) је од виталног значаја. Када ови нивои расту оштро, као што то раде након конзумирања намирница са има високо глyцемиц индекс, као што су кромпир или слаткише, тело реагује производећи више инсулина да се бави преоптережење. Али ако ова потражња за више инсулина до превеликих често могућност неће моћи произвести довољно инсулина може да постане оштећеног и нашим ћелијама може постати отпорна на инсулин као покуша да радим свој посао и олакшавања транспорта глукозе кроз ћелијски зид. Резултат је резистенција на инсулин, опасно стање које, ако је без надзора, води ка тип 2 дијабетес. Свој примарни узрок је гојазност. Уопштено говорећи, ако сте гојазни, ризик за дијабетес је високо; у супротном, то је низак (осим ако вам се деси да имам генетске предиспозиције за дијабетес).

Мулберрy контроле шећера у крви

Друга група истраживања у Јапану је пронашао да је бела мулберрy листови садрже једињења која инхибирати ове цревна ензyмес.3 у експериментима са пацовима нормално, они нашли да одређени азот-која садржи шећере у лист Дуда издвоји, а посебно један звао 1-деоxyнојиримyцин, снажно инхибирана цревна метаболизам дисаццхаридес (посебно сахароза), чиме би ограничавање количине моносаццхаридес који је ушао у циркулацију. Такође су нашли тог претреатинг пацови са Малбери екстракт пре него што их храним угљених хидрата значајно потиснути пост прандиално нормално (са афтер оброк) пораст ниво глукозе у крви.

Дошло је до овог благотворно делује на начин зависи од дозе. Су дозе биле, међутим, веома велике: 0,1 – 0,5 г/кг телесне тежине, које је, за људско 70 кг (154-лб), био би 7 – 35 г. (мања доза, 0.02 г/кг, за човека, који одговарају 1.4 г био неефикасан.) Без обзира, истраживачи су предложио да екстракт Дуда може добро доћи у спречавању људски дијабетес сузбијањем цревна Алфа-глуцосидасе активности.

Мулберрy штити крв-ћелијским мембранама

Истраживачи су је занимала пацијената не губимо време мембране јер те деликатна структуре, која се састоји првенствено од масти (масно супстанци, укључујући и холестерола), су предмет пероxидатион, деструктиван процес које је високо реактивна молекуларне врсте, познат као слободни радикали. Таква оксидациони стрес обично ублажен присутност антиоксиданата, али ниво ове виталне заштитне једињења обично испод нормале за дијабетес пацијенте, већ поменуте. Резултирајући штету пацијената не губимо време мембране могу угрозити њихово здравље на разне начине — све део пошаст од дијабетеса, у којој прекомерне Липидних пероxидатион и деструктивни ефекти су обележја.

Испало је тај мулберрy знатно смањен Липидних пероxидатион у пацијената не губимо време мембране, док глибенцламиде није. Дуд је такође довео због значајног смањења у нивоу Липидних пероxидес у пацијенте крвне плазме и урина. Аутори су изјавили:

На крају, присутни студија пружа прелиминарни подаци који указују да је терапија Малбери способан за побољшање контроле глyцемиц код пацијената са тип 2 дијабетес. Наш рад предлаже да серум и не губимо време мембрана масти дијабетичар пацијената благонаклоно погођено Малбери терапију.

Ресење је оцигледно. Није тако очигледно, међутим, је чињеница да постоје додаци исхрани, као што су Дуда, које вам могу помоћи да нам се одбрани од дијабетеса иако тежимо да пратите здравијем начину живота.


  1. ДОИ К, Хидео Т, Макино М, Кимура Y, Фудћимото Y. студије на саставне делове лишћеМорус албаЛ.Бик из хемије Пхарм2001 ; 49 (2): 151-3.

  2. ДОИ К, Хидео Т, екстракт листа Фудћимото Y. Мулберрy спутава оксидативних модификацију зеца и људски лоw-денситy липопротеин.Биол Пхарм бика2000 ; 23 (9): 1066-71.

  3. Миyахара Ц, Миyазаwа М, Сатох С, А Сакаи, Мизусаки С. Инхибиторy ефеката лист Дуда издвојити на пост прандиално хyперглyцемиа у нормалном пацови.Ј Нутр Сци Витаминол2004 ; 50; 161-4.

  4. Андаллу Б, Сурyакантхам В, Срикантхи БЛ, реди ГК. Ефекат (Дуда)Морус индицаЛ.) терапија на плазма и не губимо време мембрана масти код пацијената са дијабетес тип 2.Цлин Цхим Ацта2001 ; 314:47-53.

  5. Вијаyан К, Сривастава ПП, Аwастхи АК. Анализа твоја дела основу филогенетских односа међу пет Дуда(Морус)врста помоћу молекуларних маркера.Геном2004 ; 47:439-48.


Истрага
Контактирајте нас
Адреса: Бр .6 4 Зхангба Рд., Xиан високе технологије зона, Xиан 710077, Кина.
Телефон: +86 (29) 8860 1330
Факс: +86(29) 8860 9131
Е-пошта: info@apex-bio.com
Дом | Biz haqimizda | Производи и услуге | Yangiliklar | Ma'lumot | Контрола квалитета | Контактирајте нас | Мобилни телефон | XML | Главна страница