Апекс Биотецх Лтд

Производи и услуге

Knowledge
Дом > Ma'lumot > Садржај

Глог лист екстракта истраживања ажурирање--здравље за срце

Source:Апеx | Updated: Apr 11, 2016

Глог лист екстракту дуго користе у биљна медицина у Кинеској историји, глог производи су обично пласирао је због њихових ефеката на здравље срца. Садржи многе активне цомпонментс, глог лист Флавоноидс(ХЛФ) 25% - 80% и Витеxин-Рхамносиде 2% - 10% су 2 важне су унутра. Глог лист екстракт прах је онда претворио у капсуле или таблете или дода пића или мекане хране.

Цатхy Wоог, стручњак за алтернативну медицину, студирао на овај пројекат-глог лист екстракт. Погледајте више следи.

Антиоксиданси у глог се сматра да појача здравље срца за јачање крвних судова и стимулисање проток крви. Имајте на уму да је научна подршка за потенцијалне предности глог је ограничен.

(1 ) хроничне отказивање срца

Глог може да помогне управљање симптоме и побољшати пхyсиологиц исходе када се користи као третман за подршку за хроничне инфаркта, према 2008 истраживање преглед 14 студија (укључујући укупно 855 хроничне инфаркта пацијената). За преглед испитивања указују да третман са глог може довести до побољшања у вежби толеранције и симптоме као што су умор и недостатак даха.

(2 ) високи крвни притисак

У пилот студија објављена у 2002, 38 благо висок притисак волонтери су били додељени дневни додатак од 600 мг магнезијума, издвојите 500 мг глог, комбинација магнезијума и глог, или плацебо. Након 10 недеља, 19 особе, које су глог екстракт је показала веће смањење у одмара дијастолни крвни притисак него други чланови студија.

Ста висе, глог полагања учесници установљено је да имају ниже нивое анксиозности.

У више Недавна студија, објављена у 2006, научници открили ту глог помогао нижи крвни притисак између појединаца који узима лекове да третира своје дијабетес тип 2.

(3 ) атеросклерозе

Студија на животињске објављени 2009 указује да та глог може помоћи смањити ниво масти крви (укључујући и холестерола) и помоћи у спречавању од атеросклерозе (нагомилавање масне наслаге у твојим артеријама).

Мера предострожности

Иако глог генерално сматра се сигурним, то може активирати неповољних ефеката као што су мучнина, умор, седативима и знојим се.

Глог може такође комуницирати са одређене лекове, као што је крвни притисак дрогу. Суплементи нису биле тестиране због сигурности и због чињенице да исхрани су углавном нерегулисана, садржај неких производа може да се разликује од како је наведено на етикети производа. Такође, имајте на уму да је сигурност суплементи у труднице, медицинска сестра мајке, деца, и оне са здравственог стања, или који узимају лекове није успостављена. Ви можете добити савјете о кориштењу препарата овде, али ако ви разматрате употреба глог, би требало да траже брзу медицинску негу неки здравствени проблеми и обратите се докторици пре користећи алтернативну медицину или ради промене на твојих ставова. Надамо се да пар ригорозније експеримената могу показати добар резултат, да нас је преврнула у категорији верник.

Неки Апеx глог лист екстракт фотографије показују овде.

Витеxин -Рхамносиде 2% - 10%

Глог лист Флавоноидс(ХЛФ) 25% - 80%

Где да купим да издвојите глог лист? Где могу да надјем глог лист екстракт и где је глог лист екстракт на продају. Посвећени смо Апеx се да служе у за пружање глог лист екстракт. Апеx Биотецх Лтд, као кинески велике и професионалне ГМП стандардни произвођач биљних састојака, посебно у биљни екстракт. Из сировине садњу производни поступак и коначни складиште, све су под инспекцију од нам Специалистс.wе био посвећује да извезете екстракт биљке са добар квалитет и цомептитиве цене дугих година. Ако због сарадње или производи знање профили, молим вас Пишите нам по info@apex-bio.com директно. Једва смо ваш емаил истрага.

Извори:

Питтлер МХ, Гуо Р, Ернст Е."Глог екстракт за лечењу хроничне отказивање срца." Базе података Цоцхране Сyст Рев. 2008 23; (1): ЦД005312.

Wалкер АФ, Маракис Г, Морис АП, тата Робинсон. «Обећавајући Хипотензиван ефекат глог издвојите: случајном слепо пилот студија о благи, суштински хипертензије.» Пхyтотхер ресурса 2002 16 (1): 48-54.

Wалкер АФ, Маракис Г, Симпсон Е, надам се да за СР, Робинсон тата, Хассанеин М, Симпсон ХЦ. "Хипотензиван ефеката глог за пацијенте са дијабетесом узима лекове: у рандомисед под контролом суђење." Бр Ј Ген љта. 2006 56 (527): 437-43.

Ксу Х, Ксу је, Рyан Д."Студија компаративна ефекте глог воћа сложене и симвастатин снижава Липидних нивои крви." Сам Ј браду Мед. 2009; 37 (5): 903-8.

Истрага
Контактирајте нас
Адреса: Бр .6 4 Зхангба Рд., Xиан високе технологије зона, Xиан 710077, Кина.
Телефон: +86 (29) 8860 1330
Факс: +86(29) 8860 9131
Е-пошта: info@apex-bio.com
Дом | Biz haqimizda | Производи и услуге | Yangiliklar | Ma'lumot | Контрола квалитета | Контактирајте нас | Мобилни телефон | XML | Главна страница