Апекс Биотецх Лтд

Производи и услуге

Knowledge
Дом > Ma'lumot > Садржај

Издвојите неке здравствене предности глог лист

Source:сфгате | Updated: Aug 22, 2016

Глог екстракт

Уобичајена имена: глог енглески глог, хартхорне, Хав, хаwтхорне

Латински назив: Цратаегус лаевигата (познат и као Цратаегус оxyацантха), Цратаегус моногyна

Глог је цвјетања, бодљикави грм или мало дрво за росе породицу. Врста глог овде разматране у северном европским регионима и расту у целом свету.

Историјски гледано, глог воће се користи за болести срца од првог века. Користио је и за проблеме за варење и бубрега. У последње време, глог лист и цвет се користе као Народни или традиционалне правне лекове за отказивање срца, слабост мишића срца који спречава да срце не пумпа довољно крви остатку тела, што може довести до умора и ограничење физичке активности. Глог се користи и за друге срце услова, укључујући симптоми исхемијске болести (као што је ангина).

Глог лист и цвет се користе да би течни екстрате, обично са водом и алкохолом. Сува екстрате могу се ставити у капсуле и таблете.

Неке главне здравствене предности издвојите глог лист

Антиоксиданата

Глог садржи бројне флавоноид једињења, која може бити корисна за лечењу и превенцији кардиоваскуларне болести, наводи се у медицински центар Универзитета у Мериленду. Прецизније , може се похвалити са високим нивоом qуерцетин и олигомериц проантхоцyанидинс, или ОПЦс, који је неутралисати слободних радикала који могу оштетити ћелије и промовише артеријски каменац формација, или атхерогенесис. Лабораторијска животиња студија објављена у марту 2011 године издању андqуот; Кина журнал кинески Материа Медицаандqуот; нашао да је 4 недеље од глог допуњавање изазвало промене које је предводио аутора да закључи тај андqуот бобица глог; могао инхибитандqуот; атхерогенесис. Додатне студије су потребне да бисте потврдили ови прелиминарни резултати.

Изненадног застоја срца

Глог се користи успјешно према благу до умерену конгестивне срцане у неколико поуздан студије, према Неw Yорк универзитету Лангоне медицински центар. Преглед 10 претходно објављене студије које су се појавиле у јануару 2008 издању андqуот; Цоцхране базу података о систематски Ревиеwсандqуот; пронаћи тог глог допуњавање заједно са потрошњом кисеоника смањење конвенционални третман и повећаним вежба толеранције значајно. Учесници студије је такође пријавила мање отећано дисање и умор са глог допуњавање. Истраживачи закључили да тај глог показује потенцијал за знатну предност у лијечењу хроничних отказивање срца.

Холестерол

Глог , снижава холестерол ефеката су могуће због хербанд #39; с способност да повећа ливеранд #39; с апсорпција лоw-денситy липопротеин, или ЛДЛ холестерол, сматра Р. Wатсон, колега уредник књиге, андqуот; Ботаничку медицину у клиничке Працтице.андqуот; Лабораторијска животиња студија објављена у јулу 2012 броју налога, андqуот; БМЦ комплементарну и алтернативну медицину, андqуот; нашао да оставља допуњавање са глог и цвеће знатно смањен ниво холестерола. Додатне студије су потребне да бисте потврдили ови прелиминарни резултати.


Разматрања у вези са

Нуспојава глог могу да укључују осип, мучнина, главобоља, лупање срца и вртоглавица. Високе дозе може да изазове ниског притиска или неправилно срце. Глог можете да побољша ефикасност лека за срце и омета друге. Обратите се докторици пре него што предузмете глог поступати са здравствено стање. Поред тога, док ти узимају глог, избегавајте да узимате друге биљке које утичу на рад срца, као што је цола, гингер, другар или схепхерданд #39; с торбицу. Трудна и старачки жене и деца испод 12 година, не треба да глог.


Референце

http://healthyeating.sfgate.com/Health-benefits-Hawthorn-Extract-5211.HTML

https://nccih.nih.gov/Health/Hawthorn


Истрага
Контактирајте нас
Адреса: Бр .6 4 Зхангба Рд., Xиан високе технологије зона, Xиан 710077, Кина.
Телефон: +86 (29) 8860 1330
Факс: +86(29) 8860 9131
Е-пошта:info@apex-bio.com
Дом | Biz haqimizda | Производи и услуге | Yangiliklar | Ma'lumot | Контрола квалитета | Контактирајте нас | Мобилни телефон | XML | Главна страница