Апекс Биотецх Лтд

Производи и услуге

Knowledge
Дом > Ma'lumot > Садржај

Да ли стварно помогло нам је да изгубите на тежини--Греен Цоффее Беан издвојите

Source: | Updated: Oct 14, 2016

Екстракт зелени цоффее Беану, произведена од зеленог зрна Арабике биљке је релативно нови састојак да тежина губитак производа који постаје јак пажњу, овај пажњу нису неосноване, екстракт зелене кафе беан има бројне здравствене предности, посебно као губитак тежине помоћи.

Шта јеЦхлорогениц киселина?

Цхлорогениц киселина (ЦГА)је антиоксидант и пхенолиц комплекс је пронађен у кожи, листови и плодови бројне биљке, укључујући и андqуот; фруитсандqуот; цоффеа Арабике биљке - унроастед (андqуот; греенандqуот;) зрна кафе. Верује се да буде супстанца која чиниекстракт зелене кафеза ефикасан додатак за мршављење, као и за контролу хипертензије.

Цхлорогениц ацид молекуле се састоје одцаффеиц киселину и Л-qуиниц киселине. Зато што је потребно на зелену боју, као хлор, када та премазана добио своје име.

Сирова зрна кафе су најраспрострањенији извори састав овог лека, али много тога је уништен кад су печени пасуљ.

Цхлорогениц киселина је на андqуот; тајни ингредиентандqуот; у екстракт зелене кафе - антиоксидант који студије показују да помаже сагорите масти, смањује крвни притисак, контрола глукозе и гомила других добрих ствари. Генерално , спецификације %-50_% инцлудес30Цхлорогениц киселина.

Истраживање показује тежину губитка предности зелени Цоффее Беан.

2006 . године, студија објављена у БМЦ комплементарну и алтернативну медицину је прегледао инхибицију дебели акумулације и гојење у мишева која су дата зелени цоффее Беану издвоји. Истраживачи да мишеви имали смањен Висцерално дебели садржаја и тело тежину. Закључено је да екстракт зелене кафе беан су можда ефикасан против гојење и дебели акумулирање спречава дебели апсорпције и активирање дебели метаболизам у јетри.

У 2011 години, гастроентерологији истраживања и пракси објављена је мета-анализа 5 студије, који је прегледао зелене кафе беан екстракт као додатак губитак тежине. Овај закључак је подржало студија на почетком 2012 године који је објављен у Тхе дијабетес и метаболички синдром и гојазност дневник који је пратио групу 16 одраслих који је употпуњена са зеленим цоффее Беану у периоду од 12 недеља, без мењања начина исхране. Резултати су били знатно запањујуже. Током тог времена, субјекти изгубио у просеку 10,5% укупне телесне тежине и 16% укупног телесних масти, без пријављених негативне нус појаве.

Када је у питању губљење тежине, правилној исхрани и вежбе су изузетног до успеха. Међутим , истраживање показује, да је додајући додатак као зелена цоффее Беану издвојите може да повећа мршављење потенцијала, као додатак у корист антиоксидант.

Референце

  1. Љимода Х, Секи Е, Аитани М.Инхибиторни ефекат зелене кафе беан екстракт на дебеле акумулирање и тело се поправила ниједног?. БМЦ допуњују Алтерн Мед. 2006 Мар 17; 6:9.

  2. Онакпоyа сам, Террy Р, Ернст Е.Употреба зелене кафе екстракт као додатак губитак тежине: систематски преглед и мета-анализа рандомисед клиничким. Гастроентерол Рес љта. 2011 ; 2011. ДОИ:ПИИ : 382852. 10.1155/2011/382852. Епуб 2010 Ауг 31.

  3. од стране Др. Едwард групе ДЦ НП, ДАЦБН, ДЦБЦН, ДАБФМ, http://www.globalhealingcenter.com/natural-health/weight-loss-benefits-of-green-coffee-bean/

  4. http://www.greencoffeebeanextract.com/


Прикази и исхрану савет декларисану Апеx нису намењени као замена за конвенционалну медицинску службу. Ако имате озбиљне медицинско стање или здравље забринутост, видим твој доктор.

Истрага
Контактирајте нас
Адреса: Бр .6 4 Зхангба Рд., Xиан високе технологије зона, Xиан 710077, Кина.
Телефон: +86 (29) 8860 1330
Факс: +86(29) 8860 9131
Е-пошта: info@apex-bio.com
Дом | Biz haqimizda | Производи и услуге | Yangiliklar | Ma'lumot | Контрола квалитета | Контактирајте нас | Мобилни телефон | XML | Главна страница