Апекс Биотецх Лтд

Производи и услуге

Knowledge
Дом > Ma'lumot > Садржај

Цимет екстракт

Source: | Updated: Sep 02, 2016

Цимет екстракт је више концентровани извор укус од цимета земљу. Много као ванилин екстракт, направљен је са циметом кору Упијала алкохол и струдежи се било који преостали јаког. Иако произвођачи нису захтева да наведете врсту цимет користи у своје производе, већина комерцијално произведене изводе у Америци долази из цимет цимет. Цимет екстракт има дуга трајања када је ускладиштена у је кул, сухо мјесто. Цимет екстракт не би требало бити збуњен са циметом оил, која је добијена директно од коре и далеко више концентровани извор је укус.

Могућим користима

Последњих година, научна заједница је генерисао пуно узбуђења о како цимет може да утиче на контролу шећера у крви. 2011 године студија објављена у "Дневнику лековите хране" нашли да обоје на земљи са циметом и цимет екстракт били ефикасни у смањењу посни крв глукозе код људи са дијабетесом тип 2 или пред-дијабетес. 2012 године студија објављена у на"налога од тхе академије за исхрану и Диететицс" закључио је да земљу цимет промовисао више контролисаном крв глукозу одговор након јела, док је 2006 године објавио у "Еуропеан налога од клиничка истрага" студији да цимет екстракт помогли да смањите ниво глукозе крви за дијабетичаре са јадног глyцемиц контролу. Упркос обећавајуће доказе, међутим, више студије потребне су знати који и колико цимет је најкориснија.

Разматрања


Док мешајући каљииице цимет екстракт у здјела каше ће вероватно имати користи твоје здравље, троше превише цимет могу наметнути ризика по здравље. Цимет цимет садржи кумарин, састојак који може изазвати оштећења јетре у великим дозама. Кумарин је такође антикоагулант, што значи да би могли да једу велике количине цимет цимет спутају способност твоја крв да би зауставили када је то неопходно, посебно за оне већ узео антикоагулант лек као што је Ворфарин. Иако је тамо нема максимум успостављена сигурна доза за цимет, просечна здрава особа можете безбедно конзумирају чак 6 грама цимета дневно до 6 недеља, према националном центру за комплементарна и алтернативна медицина.
Труднице и особе које имају болести јетре или бубрега вероватно избегавајте високих доза цимета, према НYУ Лангоне Медицал Центер. Ако си заинтересован да троше цимет за своје потенцијалне здравствене бенефиције, питај твој доктор коју врсту да користи и колико можете безбедно да конзумира.

референце

http://www.livestrong.com/article/505050-Cinnamon-Extract-vs-Ground-Cinnamon/

Истрага
Контактирајте нас
Адреса: Бр .6 4 Зхангба Рд., Xиан високе технологије зона, Xиан 710077, Кина.
Телефон: +86 (29) 8860 1330
Факс: +86(29) 8860 9131
Е-пошта: info@apex-bio.com
Дом | Biz haqimizda | Производи и услуге | Yangiliklar | Ma'lumot | Контрола квалитета | Контактирајте нас | Мобилни телефон | XML | Главна страница