Апекс Биотецх Лтд

Производи и услуге

Knowledge
Дом > Ma'lumot > Садржај

цикорије екстракт-Инулин.

Source: | Updated: Aug 23, 2016

Друга имена: Ацхицориа, Барб.ко де Цапуцин, плави морнара, Цхевеуx де Паyсанс, Цхицорéе, Цхицорéе Амèре, Цхицорéе Сауваге, Цицхории Херба, Цицхориум интyбус, Цицхории Радиx, заједничким корена цикорије, Éцоубетте, Хендибех, Хербе у кафићу, Хиндуба Касани, Касни, комуна Рацине де Цхицорéе, Суццорy, дивље цикорије, дивље ендивију, Yеуx де Цхат.

Инулинс су група природан догађај полисахарида произвео многе врсте биљака, индустриаллy најчешће издвојене из цикорије. У инулинс припада групи од влакана познат као фруцтанс. Инулин неке биљке користи као средство за складиштење енергије, а се обично налази у корење или рхизомес. Већина биљака које синтетизује и складиште инулин Немојте складиштити других облика угљени хидрат, као што је скроб. Коришћење инулин за мерење бубрега функција је у андqуот; златни стандардандqуот; за поређење са другим средствима предвиђању креатинин одобрење.

Цикорије се користи за губитак апетита, заболи стомак, констипација, јетру и ћуии поремећаје, рак и убрзано куца срце.

Такође се користи као "тоник", за повећање производње урина, заштитити јетру и да балансирам евиденција кафе.

Неки људи се односе пасту од цикорије лишће директно на кожу за отоке и запаљење.

У храну, лишће цикорије су често једе као целер и корен и лист пупољци кувана и јео. Цикорије се такође користи као Зачинска кувања и да укус јела и пића. Кафе Миксеви често укључују цикорије земљу да се побољша богатство на кафу.

Како то ради?

Цикорије корен има благи лаксатив ефекат повећава жучне из Жучна и смањује отоке. Цикорије је богат извор Бета каротин.

ЦИКОРИЈЕ нуспојаве андамп; Сигурност

Цикорије је вероватно сигуран за већину одраслих особа када се конзумира у износима у храну.

Цикорије је вероватно сигуран за већину одраслих особа када је одведен од стране уста у медицинске сврхе износе. Руковање електрана цикорије може проузроковати иритације коже.

ЦИКОРИЈЕ дозирање

Одговарајућа доза цикорије за употребу као третман зависи од неколико фактора, као што је усеранд #39; с годинама, здравље и неколико других услова. У овом тренутку не постоји довољно научних информација да би се одредио одговарајући опсег од дозе за цикорије. Имајте на уму да природни производи нису увек мора да буде безбедан и дозама може бити важно. Уверите се да прати релевантне упуте на ознаке производа и обратите се твој фармацеут или доктор или други здравствени радник пре употребе.

Истрага
Контактирајте нас
Адреса: Бр .6 4 Зхангба Рд., Xиан високе технологије зона, Xиан 710077, Кина.
Телефон: +86 (29) 8860 1330
Факс: +86(29) 8860 9131
Е-пошта: info@apex-bio.com
Дом | Biz haqimizda | Производи и услуге | Yangiliklar | Ma'lumot | Контрола квалитета | Контактирајте нас | Мобилни телефон | XML | Главна страница