Апекс Биотецх Лтд

о нама

о нама
Дом > о нама

Апеx Биотецх Лтд , која се налази у Xиан Хи-тецх индустријски развој Зоне, специјализована за екстракцију и одвајање од природних Ботаничка биоактивни бирачима као Р &амп; Д, производња, продаја и увоз и извоз стандардизовани природне екстрате.

Апекс се фокусира на развој и примјену нових производа и нових технологија. Ослањајући се на искусни технички тим и врхунски експериментални постројења, Апеx такође пружа услуге производње ОДМ, ОЕМ и уговор према захтевима купаца. Тренутно је Апеx главни производи укључују силамарин Силyбин/Силибинин, Гингерол, соје Исофлавоне, Паеонифлорин, Салваниц киселина, Тансхинол, Тансхиноне, Салвианолиц киселине Б, и Пуреариа Исофлавоне, као и мноштво других биљних екстраката.

Апеx има систем за утврђене и свеобухватне контроле квалитета, који је укључен у, али нису ограничена, селективно за набавку сировина, процес производње, инспекције, амбалажу и транспорт. Апеx је лабораторија је опремљена са напредним ХПЛЦ, ГЦ, УВ и ТЛЦ откривање уређаја и микробиологија лабораторија, осигуравање производе врхунског квалитета и најбољих услуге.

Апеx је фабрика се налази у Xузхуанг у округу Далија, провинција, који је редизајнирао у складу са правилима ГМП и гради као модерна фабрика, има парни је 2 x 3 ЦБЦГ топлоте рефлукс вађење јединицу, јединицу цоунтерцуррент вађење лонац тип 4x8ЦБМ, напољу у великом броју јединица концентрацијом, сушење јединица за резидуални материјала, цхроматограпхиц колона, таложника, реакција браон стоку, дрyинг вакуум пећи, пећи за сушење спреј и микроталасне пећнице. На чист простор за прераду, сушење и паковање, испуњавању стандарда које захтева здравље QС, спречава производи из секундарне контаминације када сушење, дробљење и мешање. Објекти имају могућности да обради неколико тона екстрате, многе сорте за малог бурета налоге и термо осетљивих производа.

Апеx је мисија је да освоји тржишта од стране интегритет и иновације; да услужи клијенте са најбољег квалитета и висока ефикасност.

АПЕX културе

Језгро вредности: Људи основно, одговорност, јединству и напретку.

Пословни веровање: Интегритет, иновације, Wин тржишта; Добар квалитет, високе ефикасности, сервис купцима.

Ентерприсе визија: Високе класе сервис, првокласна квалитета, међународних брендова, Светска репутацију.

Слоган: Здравих производа, диван зивот!

Наша Мисија

1 . Мастер на високе класе биотехнологије на свету, непрекидне иновације, истраживање најбоље производе погодне за здравље људи.

2 . улаже све напоре да се постигне међународни бренд, са високог квалитета производа и одлична услуга стајати на међународном тржишту и стекне добар углед од купаца.

3 . Мемберс'сатисфацтион, купца похвале и признавање свет као социјални враћа.

4 . побољшању квалитета живота је особље, повећати смислу остварења од запослених у подухватима.

5 . висока ефикасност ниском потрошњом, заштите животне средине, здравства, Реципроцате друштва.

Истрага
Контактирајте нас
Адреса: Бр .6 4 Зхангба Рд., Xиан високе технологије зона, Xиан 710077, Кина.
Телефон: +86 (29) 8860 1330
Факс: +86(29) 8860 9131
Е-пошта:info@apex-bio.com
Дом | о нама | Производи и услуге | Новости | Индустрија знања | Контрола квалитета | Контактирајте нас | Мобилни телефон | XML | Главна страница